Hårextensions

Med hårextensions har man friheden til at få lige den hårlængde, man drømmer om. Hår extensions giver både mænd og kvinder muligheden for at ændre frisure i løbet af ingen tid og få et helt nyt look. Så drømmer din kunde om stort, fyldigt hår, eller måske blot langt, fint hår, har vi hos Haargrossist de ideelle extensions til dig.

Kig på vores forskellige farver og former af hårextensions nedenfor. Hvis du vil vide mere om vores extensions, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hårextensions i ægte hår

Hos Haargrossist hjælper vi din kunde på vejen mod drømmehåret. Vores hårextensions er i den absolutte topkvalitet og er lavet af ægte hår. Vi drømmer om at hjælpe din kunde med at opretholde sin selvtillid, og derfor har vi sat alt ind for at tilbyde et udvalg, som kun inkluderer de bedste hår extensions.

Du kan skræddersy vores hårextensions, så de passer lige til din kunde. Vores udvalg af hårextensions kan købes i længden fra 25-60 cm. og i et væld af forskellige farver. Da vores hår extensions er af ægte hår, kan de styles, som man selv ønsker. Så er det krøllede hårextensions, glatte hårextensions eller blot naturlige hårextensions, din kunde drømmer om, kan du få det hele på én gang hos os.

Vores hår extensions er kvalitetstestet, så vi kan garantere, at du får lækkert hår leveret til dig. Vi tilbyder desuden kun hårextensions til gode priser og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Skal vi levere dine næste hår extensions

Hos Haargrossist er vores fornemste opgave at hjælpe vores kunder og besvare alle dine spørgsmål vedrørende vores hårextensions og parykker. Der er nemlig mange ting at overveje, når man skal skabe det bedste udvalg af hår extensions til sine kunder. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du skal hjælpes videre.

Vi svarer indenfor 24 timer på mail info@haargrossist.dk, ligesom vi kan træffes på tlf. 53858209 – men i mere begrænset omfang.

Køb/spørgsmål til produktet