Parykker i ægte hår

Hos Haargrossist tilbyder vi kvalitetsparykker, så dine kunder kan få en hverdag fri for bekymringer om deres hår. Vi er specialister i at lave ægte parykker i forskellige længder og farver, så de passer til alle ønsker og drømme.

Gå på opdagelse i parykkerne nedenfor, og se hvilke af vores parykker i ægte hår, der vil være ideelle i dit sortiment.

Billige parykker til kvinder i ægte hår

En paryk er meget mere end muligheden for at få flot hår. For mange er det vejen til et liv fyldt med færre usikkerheder og mere selvtillid. Parykker i ægte hår er blevet lavet ud af den bedste hårkvalitet, og så er de fremstillet ved hjælp af skånsomme maskiner eller i hånden.

Ved Haargrossist specialiserer vi os i både parykker til kvinder i ægte hår og parykker til mænd i ægte hår. Vores kvalitetsparykker kommer desuden i forskellige længder og farver, så der er en paryk i ægte hår til alle – uanset hårfarve eller hårstruktur. Vi sætter en ære i at forhandle parykker i ægte hår, da det giver det mest naturlige look, da håret stadig har sin glans og bevægelse. Derudover føles det rarere for ham eller hende, der bærer parykken, hvis parykken er af ægte hår.

I dag er vi hos Haargrossist Danmarks førende leverandør indenfor ægte parykker og toupéer, og vi har derfor et stort udvalg til vores leverandører på hjemmesiden. Hos os er du altid sikret billige parykker til en god pris. Vi hjælper dig meget gerne med at finde ud af, hvilke parykker til kvinder i ægte hår, der vil passe præcis til dit produktsortiment.

Vores leveringstid er 6-8 uger.

Haargrossist hjælper dig med ægte parykker

Der er mange ting at overveje, når man skal købe parykker hjem. Hvilken type paryk, stil, længde, kundens ansigtsform. Dette er bare nogle af de ting, man skal tænke på, inden man navigerer i det store udvalg.

Hos Haargrossist er vi her for at gøre det lidt mere overskueligt, så kontakt os endelig for en brugbar vejledning. Vi svarer indenfor 24 timer på mail info@haargrossist.dk, og så kan vi træffes på tlf. 53858209 – men i mere begrænset omfang.

Køb/spørgsmål til produktet