Hår accessories

Fuldend dit look med de helt rigtige hår accessories. Er din kunde en kommende brud, konfirmand eller gæst til en speciel begivenhed, vil elegant hårpynt give den perfekte finish. Hos Haargrossist er vores sortiment af hår accessories nøje udvalgt baseret på design og kvalitet.

Lad dig inspirere af vores hår accessories nedenfor, og kontakt os, når du er blevet klogere på, hvilket hårpynt der skal være en del af dit sortiment.

Hårpynt til bryllup, konfirmation m.m.

På ens store bryllupsdag drømmer man om, at det hele er perfekt. Vores sortiment er nøje udvalgt til den store dag, så din kunde kan få følelsen af, at alt bare spiller – selv på detaljeniveau. Hos Haargrossist passer vores hårpynt til bruden både til den traditionelle og den moderne brud, ligesom vores hår accessories kan kombineres med brudeslør eller stå alene.

Konfirmationsdagen er en vigtig dag i ens liv. Hos os kan du blive inspireret af vores hår accessories til damer, så du kan give din kunde det look, vedkommende drømmer om. Det kan være, at kunden drømmer om et diadem, et skinnende blomsterpandebånd eller et fint hårspænde? Bliv inspireret af vores udvalg, og håndpluk hår accessories til din forretning.

Hos Haargrossist har vi både hårspænder, hårkamme, pandebånd, hårnåle og meget mere. Her kan du være sikker på, at alt er i den bedste kvalitet, og at vi kun tilbyder fair priser. Vores priser starter nemlig allerede fra 29 kr.

Brug for vejledning til at finde de rigtige hår accessories?

Skab den smukkeste frisure til din kunde med hår accessories. Her er det ligegyldigt, om du har at gøre med langt eller kort hår. Med den rigtige hårpynt til bryllup, konfirmation eller lignende kan du lave en gennemført frisure til lejligheden. Kontakt os for at få mere information og vejledning.

Vi svarer indenfor 24 timer på mail info@haargrossist.dk, og vi kan desuden træffes på tlf. 53 85 82 09 – men i mere begrænset omfang.

Køb/spørgsmål til produktet